kontakt  |   logga in  |  Välj sprĺk       
 
   Courses in Barcelona
   Cursos en Barcelona
   Sprachkurse Barcelona
   Taalcursus Barcelona
   Cours Barcelona
   Corsi a Barcelona
   Курсы в Барселоне
 
boka nu
spanien
san sebastian valencia
salamanca granada
barcelona malaga
madrid  
latinamerika
follow us
       

Spanskkurser i Barcelona

Kursschemat i Barcelona är måndag till fredag året om. Det gäller lektioner på alla språknivåer. Undantaget är klasser för nybörjare. Om du aldrig läst spanska tidigare, se listan med startdatum för nybörjarkursen. Om du har läst spanska tidigare kan du börja läsa vilken måndag som helst under hela året (med undantag av helgdagar). Du kommer att ombes ange din språknivå vid bokning. Om du inte är säker, oroa dig inte. Innan kursstart får du göra ett språktest för att avgöra vilken nivå som passar dig.

Grupperna utformas efter elevernas språkliga kunskapsnivå. Du placeras alltså i en grupp med elever som språkligt befinner sig på samma nivå som du. Grupperna består av elever i alla åldrar och av olika nationaliteter, vilket vi tror skapar en intressantare och lärorikare studiemiljö.

I Barcelona erbjuder vi följande kurser:

 >  10 timmar per vecka i grupp
 >  20 timmar per vecka i grupp
 >  30 timmar per vecka i grupp
 >  20 timmar per vecka + 5 ind. lektioner
 >  20 timmar per vecka + 10 ind. lektioner
 >  8 timmar per vecka I grupp
 >  Förberedelsekurs inför DELE-examen
 >  10 individuella lektioner per vecka
 >  20 individuella lektioner per vecka
 >  10 timmar per vecka i grupp

Lektionens längd: 55 minuter
Individuell kurs: 55 minuter
Minimiålder: 16 år
Klassen: Grupper med 7 till 9 elever (max 10)
Startdatum och officiella helgdagar: Startdatum och officiella helgdagar
   
 

Spanskkurs - lektioner i grupp
Intensivlektioner i spanska Vår standardkurs, Intensiv 20, omfattar fyra grupplektioner per dag - totalt 20 lektioner per vecka från måndag till fredag. Normalt börjar första lektionen 9.30 och sista lektionen slutar 13.30 (inkl. en kort rast). Under högsäsongen ges ibland lektioner på eftermiddagen också. Kursen Intensiv 30 liknar Intensiv 20-kursen i sitt upplägg men inbegriper två extra lektioner per dag i en liten klass.

Halvintensiva spansklektioner
Andra kursalternativ är Intensiv 8 eller Intensiv 10. Om du väljer Intensiv 10-kursen innebär det normalt två lektioner per dag från måndag till fredag, dvs. hälften så många som på Intensiv 20-kursen.

Intensiv 8-kursen erbjuder mer flexibilitet och är utformad för Erasmus- eller universitetsstudenter, au-pairer eller andra som jobbar eller praktiserar I Barcelona. Du kan exempelvis välja att läsa fyra lektioner på tisdagar och torsdagar, eller två lektioner på tisdagar och fredag, etc. Ett krav för att gå kursen är att man även pratar spanska utanför klassrummet, vanligtvis på jobbet eller universitetet, för att klara kursens snabba studietakt. Kontakta oss om du vill veta om det finns möjlighet att läsa på de tider som du helst föredrar.

Om du är nybörjare (inga som helst förkunskaper), rekommenderar vi att du väljer kursalternativet Intensiv 20.

Klasserna planeras med utgångspunkt från elevernas spansknivå. Det innebär att du alltid placeras I en grupp med personer vars spanskkunskaper är jämförliga med dina. Tack vare de små klasserna har läraren möjlighet att ge varje elev individuellt stöd. Förutom undervisning I spanska utgör studier I spansk kultur en väsentlig del av undervisningen.

Kombinationskurser i spanska
Vi börjar dagen med fyra grupplektioner i spanska (Intensiv 20) och efter ett kort lunchuppehåll fortsätter du med en privatlektion (Intensiv 20+5) eller två privatlektioner (Intensiv 20+10).

Du kan själv välja vad du ska studera under privatlektionerna. Du kan till exempel välja att fokusera på företagsspanska eller medicinska termer. Du kan även välja att lägga tonvikten på grammatiken eller på konversation för att få språket att flyta bättre. Eftersom de anpassas efter dina behov och din kapacitet lär du dig spanska snabbare om du väljer att ta privatlektioner. Det här alternativet rekommenderas för den som vill lära sig spanska men har begränsat med tid till sitt förfogande.

DELE examenskurs
DELE examenskurs förbereder dig inför Instituto Cervantes officiella DELE-examen. Du kan välja att göra examensprovet efter att du har avslutet kursen, och om du blir godkänd får du det enda internationellt erkända certifikat som finns för det spanska språket. I Barcelona består DELE-examenskursen av fyra grupplektioner och en privatlektion per dag. Grupplektionerna är vanliga spansklektioner medan privatlektionen fokuserar specifikt på examensprovet.

Examensprovet ingår inte i kurspriset och bör efterfrågas minst en månad i förväg. Du kan ta examensprovet vid tre tillfällen per år i Spanien eller i ditt hemland. Mer information om examensprovet hittar du på webbsidan för DELE-examen: diplomas.cervantes.es. Kontakta oss för mer information.

Spanskkurser med privatlektioner
Den individuella kursen skräddarsys helt efter dina personliga önskemål och målsättningar. Så om du letar efter en kurs i affärsspanska, redan har läst avancerad spanska men fortfarande kämpar med grammatiken eller vill fördjupa dig inom ett särskilt område rekommenderar vi att du provar vårt kursalternativ med privatlektioner.

Innan kursen startar bestäms din språknivå och lektionernas innehåll och en tidsplan läggs upp. Under kursens gång kan du lätt ändra och anpassa kursinnehållet tillsammans med din privatlärare.

Standardkursen för privatlektioner i spanska är Individuell 20, som omfattar fyra lektioner från måndag till fredag. Men eftersom privatkursen anpassas efter elevens önskemål är vi öppna för de flesta möjligheter och flexibilitet är nyckelordet. Kontakta oss för en prisoffert om du har planerat din egen kursplan.


© lingua - allmänna villkor -  broschyr -  kontakta - 
linguaschools spanska i barcelona -