kontakt  |   logga in  |  Välj sprĺk       
 
   Stay in Guanajuato
   Alojamiento
   Unterkunft Guanajuato
   Verblijf Guanajuato
   Logement Guanajuato
 
boka nu
latinamerika
mexiko - guanajuato
costa rica - tamarindo
ecuador - montañita
peru - cusco
chile - santiago
argentina - buenos aires
spanien
follow us
       

Boende i Guanajuato

En vänlig atmosfär och en bekväm miljö är det som gör din vistelse riktig minnesvärd, därför gör vi allt vi kan för att skapa de bästa förutsättningarna för det. Vi väljer noga ut och besöker regelbundet varje bostadsvärd. Vi har samarbetat med de flesta av dem sedan skolan startade sin verksamhet. Standardrummen bokas från och med söndagen innan den första kursdagen fram till lördagen efter sista kursdagen.

I Guanajuato erbjuder vi följande boendealternativ:
Studentboende
Värdfamilj

Studentboende
På fem minuters gångavstånd från Casa Mexicana finns ett boende för skolans elever. Studentboende ligger i en kolonialbyggnad med typisk mexikansk atmosfär. Där kommer du att känna dig som hemma med studenter från hela världen. Frukost ingår. Här finns både enkelrum och dubbelrum. Badrummet delas, men det finns även sviter med privat badrum. Sängkläder finns men du bör ta med egna handdukar.

Du kan boka antingen ett enkelrum eller ett dubbelrum. Reservationer för dubbelrum kan bara göras för två personer som reser tillsammans.

Värdfamilj
Genom att välja att bo hos en värdfamilj får du uppleva gästfriheten hos en typisk mexikansk familj. Om du frågar oss är det ett av de bästa sätten att bekanta sig med den mexikanska kulturen. Tack vare eget rum och egen nyckel får du den ombonade hemmakänslan samtidigt som du behåller din självständighet. Tänk dock på att som gäst måste du följa de regler och rutiner som gäller i hushållet. Observera att en familj inte alltid är den "typiska" familjen, utan kan bestå av exempelvis en ensamstående mamma eller en frånskild kvinna med eller utan barn.

Halvpension inbegriper frukost och en hemlagad måltid per dag, medan helpensionsalternativet inkluderar frukost och två hemlagade måltider per dag. Värdfamiljerna bor inom 15 minuter från skolan, till fots eller med kollektivtrafik. Sängkläder finns men du bör ta med egna handdukar. Du kan boka antingen ett enkelrum eller ett dubbelrum. Reservationer för dubbelrum kan bara göras för två personer som reser tillsammans.


© lingua - allmänna villkor -  broschyr -  kontakta - 
 -