kontakt  |   logga in  |  Välj sprĺk       
 
   Stay in Montañita
   Alojamiento Montañita
   Unterkunft Montañita
   Verblijf in Montañita
   Logement Montañita
 
boka nu
latinamerika
mexiko - guanajuato
costa rica - tamarindo
ecuador - montañita
peru - cusco
chile - santiago
argentina - buenos aires
spanien
follow us
       

Boende i Montañita

En vänlig atmosfär och en bekväm miljö är det som gör din vistelse riktig minnesvärd, därför gör vi allt vi kan för att skapa de bästa förutsättningarna för det. Vi väljer noga ut och besöker regelbundet varje bostadsvärd. Vi har samarbetat med de flesta av dem sedan skolan startade sin verksamhet. Standardrummen bokas från och med söndagen innan den första kursdagen, fram till lördagen efter sista kursdagen. I Montañita kan du även välja att flytta in på lördagen utan extra kostnad. Om du föredrar att komma på lördagen, ange det i bokningsformuläret! Extranätter erbjuds i annat fall i mån av tillgänglighet.

Montañita har blivit ett mycket populärt resmål. Eftersom det är en liten stad kan vi bara erbjuda ett begränsat antal boenden. Vi rekommenderar därför att du bokar i god tid, särskilt under högsäsongerna (december-februari och juli-augusti). I det fall ditt valda boendealternativ inte är tillgängligt kommer vi att göra vårt bästa för att hitta ett snarlikt alternativ. Vi kommer att informera dig om sådana eventuella ändringar inom två dagar från att du har inskrivits på kursen.

I Ecuador erbjuder vi följande boendealternativ:
Cabaña
Värdfamilj

Cabaña
En eco cabaña kan enklast beskrivas som en slags bungalow och är ett boendealternativ som vi varmt rekommenderar våra elever i Montañita. Här bor du både bekvämt och ostört. Husen ligger i ett lugnt område på fem minuters gångavstånd från skolan, stranden och centrum. De är rymliga, har en fläkt, privat badrum och en terrass med en hammock. De flesta husen är placerade runt poolen och omges av tropiska växter. Det finns också gemensamma utrymmen inklusive ett stort kök. Sängkläder finns men du bör ta med egna handdukar.

Du kan boka en cabaña med antingen ett enkelrum eller ett dubbelrum. Observera att reservationer för dubbelrum bara kan göras för två personer som reser tillsammans. Du kan även boka ett rum i en större cabaña som du delar med andra studenter. De flesta av dessa cabañas har fyra rum. Det finns också en med sex rum som har två badrum och ett kök. Cabañans faciliteter delas med de andra inneboendena.

Värdfamilj
Genom att välja att bo med en värdfamilj får du uppleva våra hjärtliga ecuadorianska familjers gästfrihet. Om du frågar oss är det ett av de bästa sätten att bekanta sig med den ecuadorianska kulturen. Observera att boendeförhållandena är enkla med våra mått mätt. Oftast har du ett eget rum, men ibland kan det hända att du får dela rummet med någon. Tack vare eget rum och egen nyckel får du den ombonade hemmakänslan samtidigt som du behåller din självständighet. Observera att som gäst måste du följa de regler och rutiner som gäller i hemmet. Halvpension inbegriper frukost och en hemlagad måltid per dag. Sängkläder finns men du bör ta med egna handdukar.

Du kan boka antingen ett enkelrum eller ett dubbelrum. Reservationer för dubbelrum kan bara göras för två personer som reser tillsammans.


© lingua - allmänna villkor -  broschyr -  kontakta - 
 -