kontakt  |   logga in  |  Välj sprĺk       
 
   Stay in Buenos Aires
   Alojamiento
   Unterkunft
   Accommodatie
   Logement
 
boka nu
latinamerika
mexiko - guanajuato
costa rica - tamarindo
ecuador - montañita
peru - cusco
chile - santiago
argentina - buenos aires
spanien
follow us
       

Boende i Buenos Aires

En vänlig atmosfär och en bekväm miljö är det som gör din vistelse riktig minnesvärd, därför gör vi allt vi kan för att skapa de bästa förutsättningarna för det. Vi väljer noga ut och besöker regelbundet varje bostadsvärd. Vi har samarbetat med de flesta av dem sedan skolan startade sin verksamhet. Standardrummen bokas från och med söndagen innan den första kursdagen fram till lördagen efter sista kursdagen.

I Buenos Aires erbjuder vi följande boendealternativ:
Delad lägenhet
Studentboende
Värdfamilj
Inneboende, självservering

Delad lägenhet
De fullt utrustade lägenheten delas med andra språkstudenter och ibland (unga) argentinare Eleverna har ett eget rum med alla standardbekvämligheter: en enkel- eller dubbelsäng, garderob, bord, stol, etc. Vardagsrum, kök och badrum delas med de andra inneboende. Det här är ett utmärkt alternativ om du vill bo tillsammans med människor från andra kulturer. Alla lägenheter ligger inom 30 minuters avstånd från skolan, till fots eller med buss. Sängkläder finns men du bör ta med egna handdukar.

Du kan boka antingen ett enkelrum eller ett dubbelrum. Reservationer för dubbelrum kan bara göras för två personer som reser tillsammans. Om du vill resa tillsammans med en kompis och dela lägenhet men bo i varsitt enkelrum är det i de flesta fall lätt att ordna. Kom ihåg att meddela detta när du fyller i bokningsblanketten.

Studentboende
För den genuina 'argentinska studentupplevelsen' rekommenderar vi dig att bo i en av våra studentlägenheter på universitetsområdet. Studentboendet ligger i Palermo, nära Italia och Plaza Cortázar och cirka 20-25 minuter från skolan med buss. Kontakt med universitetsstudenter, mest från Argentina, men även andra länder, garanteras. Du delar rum med två andra studenter av samma kön. Rummen är fullt möblerade med tvättställ, centralvärme och bredbandsuppkoppling för den som tagit med sig en egen dator. Badrum delas.

Priset inkluderar följande: Internet, (gemensamma) telefoner för in- och utgående samtal, gemensamt kylskåp, studieutrymme och en tvättservice som du kan utnyttja till en låg kostnad. Studentboendet består av tre byggnader som ligger nära varandra. I en av byggnaderna finns en liten restaurang för studenterna på området. I cafeterian serveras bra och billiga varma rätter på vardagarna, från måndag till fredag. På helgerna kan studenterna laga sin egen mat i det gemensamma köket. Välj alternativet helpension när du bokar om du vill att måltiderna ska ingå i priset. Sängkläder finns men du bör ta med egna handdukar.

I det sällsynta undantagsfall det inte finns något ledigt rum i studentkorridoren kan vi ordna alternativt boende i ett annat likadant studentboende som ligger mellan Recoleta och Balvanera.

Värdfamilj
En värdfamilj erbjuder trevligt sällskap, hemtrevligt boende och en chans till kulturellt utbyte under din vistelse i Buenos Aires. Alla familjer bor i Buenos Aires bättre kvarter. Observera att en familj inte alltid är den "typiska" familjen, utan kan bestå av exempelvis en ensamstående mamma eller en frånskild kvinna med eller utan barn. Om du frågar oss är värdfamilj den bästa boendeformen om du vill uppleva den argentinska kulturen.

Tack vare eget rum och egen nyckel får du den ombonade hemmakänslan samtidigt som du behåller din självständighet. Du delar alla gemensamma utrymmen som om du var en del av familjen. Tänk på att som gäst måste du följa de regler och rutiner som gäller i hushållet. Halvpension hos värdfamilj inbegriper frukost och en hemlagad måltid per dag. Värdfamiljerna bor inom 30 minuter från skolan, till fots eller med kollektivtrafik. Sängkläder finns men du bör ta med egna handdukar.

Du kan boka antingen ett enkelrum eller ett dubbelrum. Reservationer för dubbelrum kan bara göras för två personer som reser tillsammans.

Inneboende, självservering
Ett boendealternativ som är som en kombination av att bo i delad lägenhet och hos en värdfamilj är att bo som inneboende med självservering. Det ger dig samma oberoende som i en delad lägenhet och samtidigt det kulturella utbyte du får hos en värdfamilj. Du har ett eget separat rum i ett hus eller lägenhet som delas av argentinare, vanligen ägaren av huset eller lägenheten.  De gemensamma utrymmena, kök, badrum m.m. delas. Boendet ligger inom 30 minuters avstånd från skolan, till fots eller med kollektivtrafik. Sängkläder finns men du bör ta med egna handdukar.

Du kan boka antingen ett enkelrum eller ett dubbelrum. Reservationer för dubbelrum kan bara göras för två personer som reser tillsammans.
© lingua - allmänna villkor -  broschyr -  kontakta - 
 -