kontakt  |   logga in  |  Välj sprĺk       
 
   Accommodation
   Alojamiento Tamarindo
   Unterkunft Tamarindo
   Verblijf in Tamarindo
   Logement Tamarindo
 
boka nu
latinamerika
mexiko - guanajuato
costa rica - tamarindo
ecuador - montañita
peru - cusco
chile - santiago
argentina - buenos aires
spanien
follow us
       

Boende i Tamarindo

En vänlig atmosfär och en bekväm miljö är det som gör din vistelse riktig minnesvärd, därför gör vi allt vi kan för att skapa de bästa förutsättningarna för det. Vi väljer noga ut och besöker regelbundet varje bostadsvärd. Vi har samarbetat med de flesta av dem sedan skolan startade sin verksamhet. Standardrummen bokas från och med söndagen innan den första kursdagen fram till lördagen efter sista kursdagen.

I Tamarindo erbjuder vi följande boendealternativ:
Studentboende
Studentboende +
Studentboende vid skolan
Värdfamilj

Studentboende
Studenthemmet ligger i Playa Tamarindos centrum, bara ett kvarter från stranden och skolan. Huset inramas av en tropisk trädgård. Första våningen har en öppen planlösning med ett stort gemensamt kök, ett bekvämt vardagsrum och en rymlig matsal med en dubbeldörr som ansluter till en uteplats. På första våningen kan eleverna laga och äta mat, spela spel, göra sina läxor eller umgås med andra boende. Uteplatsen skuggas av höga träd i en lummig trädgård där man kan koppla av i en hammock eller vilstol. WiFi finns.

Rummen delas med andra inneboende och är uppdelade efter kön. Det mellanstora och mindre sovrummet delar ett badrum. Samtliga rum är utrustade med klädskåp och fläkt och det finns varmvatten i badrummen. Frukost ingår i priset. Om studentboendet är fullbokat kommer vi att ordna ett likvärdigt boende till samma pris.

Studentboende +
Detta lite lyxigare boendealternativ ligger drygt två kvarter från skolan och drygt tre kvarter från stranden.

Här får du alla upptänkliga bekvämligheter i en hemtrevlig boendemiljö som omgärdas av en frodig tropisk trädgård. Huset är modernt rymligt och smakfullt inrett. Det har ett fullt utrustat kök, ett vardagsrum med matbord och ett sällskapsrum på andra våningen. Njut av en kall dryck i skuggan i trädgården eller ta ett uppfriskande dopp i poolen. Frukost ingår i priset. WiFi finns. Varje sovrum har två sängar, ett klädskåp, en byrå och ett privat badrum i direkt anslutning. Takfläktar och luftkonditionering ser till att rummen alltid är svala. Badrummen har duschar och varmvatten. Rummen delas, såvida ingenting annat arrangerats. 

Om studenthemmet är fullbokat kommer vi att erbjuda rum i skolans studentboende eller i ett annat alternativt boende till samma pris.

Studentboende vid skolan
Studenthemmet på skolområdet är ett nybyggt hus med ett rymligt vardagsrum. Det finns luftkonditionering i alla rum. Alla sovrum delas, några har två sängar medan andra har tre. Gratis WiFi finns. Precis som de övriga studenthemmen har även detta ett fullt utrustat, gemensamt kök. Boende får gärna ta med egna bärbara datorer. Samtliga rum i huset har ett kassaskåp där datorer och andra värdesaker kan förvaras. Frukost ingår i priset.

Om studentboendet är fullbokat kommer vi att erbjuda rum i vårt "Studenthem +" -boende eller i ett annat alternativt boende till samma pris.

Värdfamilj
Att på med en av våra underbara värdfamiljer under vistelsen i Costa Rica är ett utmärkt sätt att lära sig mer om landets kultur, samtidigt som det är det bästa sättet att träna din spanska utanför skolan. Vi har noga valt ut familjer som vi tror kommer att bidra mycket till att få dig att trivas.

Många familjer har två inneboende samtidigt. Varje elev har eget rum och får två hemmalagade måltider per dag, frukost och middag. Dessutom får alla egen nyckel så att de kan komma och gå som de vill. Bostäderna kan med svenska mått mätt te sig relativt små och enkla, men låt inte det avskräcka dig. Costaricanerna är kända för sin gästvänlighet!

Majoriteten av våra värdfamiljer bor i städerna Santa Rose och Villa Real. Dessa städer ligger cirka 5-7 km från Playa Tamarino. Du kan lätt ta dig mellan städerna och Playa Tamarindo med den regelbundna och billiga kollektivtrafiken, så att ta sig runt är aldrig något problem. Bussar kör från tidig morgon till tidig kväll. Taxi finns tillgänglig dygnet runt. Sängkläder finns men du bör ta med egna handdukar.

Du kan boka antingen ett enkelrum eller ett dubbelrum. Reservationer för dubbelrum kan bara göras för två personer som reser tillsammans.
© lingua - allmänna villkor -  broschyr -  kontakta - 
 -