kontakt  |   logga in  |  Vlj sprĺk       
 
   Learn Spanish Spain
   Español en España
   Sprachreise Spanien
   Spaans leren Spanje
   L'espagnol en Espagne
   Spagnolo in Spagna
   Испанский в Испании
 
spanska kurser i spanien
boka nu
spanien
san sebastian valencia
salamanca granada
barcelona malaga
madrid  
latinamerika
follow us
       
Välkommen till linguaschools Spanien!

Det språk som talas i ett land är bara en liten del av dess kultur. Vi tror att det bästa sättet att lära sig ett språk är att vara i ständig kontakt med landets kultur och därigenom få en förståelse för, inte bara vad som faktiskt sägs, utan också varför man använder just de uttrycken. Linguaschools står för språkskolor med familjeatmosfär och en nära, personlig kontakt mellan studenter, lärare och annan skolpersonal. All språkundervisning sker alltid i små grupper av studenter som delar din språknivå. Detta garanterar att skolans lärare alltid kan anpassa undervisningen till samtliga studenters språknivå.

Våra skolor i Barcelona, Salamanca, San Sebastian, Valencia och Malaga är godkända av CSN, medan skolorna i Granada och Madrid fortfarande befinner sig i olika stadier av ansökningsprocessen.

Linguaschools språkskolor erbjuder ett brett kulturprogram med aktiviteter där du arbetar tillsammans med dina klasskamrater och samtidigt lär dig om den lokala kulturen. Linguaschools studera spanska gör alltid sitt yttersta för att finna en optimal balans mellan pris och kvalitet. Vi kan därför erbjuda ett lägre pris än många av våra konkurrenter samtidigt som vi erbjuder kurser av hög kvalitet.

med vänlig hälsning,

Linguaschools
spansk språkkurs i Spanien

 
 

© lingua - allmänna villkor -  broschyr -  kontakta - 
linguaschools sprÃ¥ksresa spanien -  linguaenglish learn english abroad -