kontakt  |   logga in  |  Vlj sprĺk       
 
   Accommodation Madrid
   Alojamiento Madrid
   Unterkunft Madrid
   Verblijf in Madrid
   Logement Madrid
   Allogi a Madrid
   Жилье Мадрид
 
boka nu
spanien
san sebastian valencia
salamanca granada
barcelona malaga
madrid  
latinamerika
follow us
       
Boende i Madrid
En vänlig atmosfär och en bekväm miljö är det som gör din vistelse riktig minnesvärd, därför gör vi allt vi kan för att skapa de bästa förutsättningarna för det. Vi väljer noga ut och besöker regelbundet varje bostadsvärd. Vi har samarbetat med de flesta av dem sedan skolan startade sin verksamhet. Standardrummen bokas från och med söndagen innan den första kursdagen fram till lördagen efter sista kursdagen.

I Madrid erbjuder vi följande boendealternativ:
Delad lägenhet
Värdfamilj

Delad lägenhet
De fullt utrustade lägenheterna delas normalt med lokala studenter eller utländska språkstudenter. Eleverna har ett eget rum med alla standardbekvämligheter: en enkel- eller dubbelsäng, garderob, bord, stol, etc. Vardagsrum, kök och badrum delas med de andra inneboende. Det här är ett utmärkt alternativ om du vill bo tillsammans med människor från andra kulturer. Alla lägenheter ligger inom 30 minuters avstånd från skolan, till fots eller med buss. Sängkläder finns men du bör ta med egna handdukar.

De delade lägenheterna med normal standard har allt du behöver för att bo bekvämt under din vistelse I Madrid. Vi erbjuder även ett alternativ som kallas "Delad lägenhet +". Alternativet "Delad lägenhet +" liknar standardlägenheterna men har lite fler bekvämligheter, är rymligare och/eller ligger mer centralt.

I såväl "Delad lägenhet +" som de delade standardlägenheterna kan du boka ett enkel- eller dubbelrum. Reservationer för dubbelrum kan bara göras för två personer som reser tillsammans. Om du vill resa tillsammans med en kompis och dela lägenhet men bo I varsitt enkelrum är det I de flesta fall lätt att ordna. Kom ihåg att meddela detta när du fyller I bokningsblanketten.

Värdfamilj
Genom att välja att bo hos en värdfamilj får du uppleva gästfriheten hos en typisk spansk familj. Om du frågar oss är det ett av de bästa sätten att bekanta sig med den spanska kulturen. Tack vare eget rum och egen nyckel får du den ombonade hemmakänslan samtidigt som du behåller din självständighet. Tänk på att som gäst måste du följa de regler och rutiner som gäller i hushållet. Observera att en familj inte alltid är den "typiska" familjen, utan kan bestå av exempelvis en ensamstående mamma eller en frånskild kvinna med eller utan barn.

Halvpension inbegriper frukost och en hemlagad måltid per dag, medan frukostpension inkluderar enbart frukost. Alla värdfamiljer bor inom 30 minuters avstånd från skolan, till fots eller med buss. Sängkläder finns men du bör ta med egna handdukar.

Värdfamiljerna är väldigt hjärtliga och gästvänliga och har allt du behöver för att bo bekvämt under din vistelse I Madrid. Om du vill bo lite mer bekvämt kan du välja alternativet "Värdfamilj +" för såväl frukostpension som halvpension. Alternativet "Värdfamilj +" liknar standardlägenheterna men har lite fler bekvämligheter, är rymligare och/eller ligger mer centralt.

Du kan boka antingen ett enkelrum eller ett dubbelrum hos alla värdfamiljer. Reservationer för dubbelrum kan bara göras för två personer som reser tillsammans.
© lingua - allmänna villkor -  broschyr -  kontakta - 
 -