kontakt  |   logga in  |  Vlj sprĺk       
 
   Stay in Barcelona
   Alojamiento Barcelona
   Unterkunft Barcelona
   Verblijf Barcelona
   Logement Barcelona
   Allogi a Barcelona
   Жилье в Барселоне
 
boka nu
spanien
san sebastian valencia
salamanca granada
barcelona malaga
madrid  
latinamerika
follow us
       
Boende i Barcelona
En vänlig atmosfär och en bekväm miljö är det som gör din vistelse riktig minnesvärd, därför gör vi allt vi kan för att skapa de bästa förutsättningarna för det. Vi väljer noga ut och besöker regelbundet varje bostadsvärd. Vi har samarbetat med de flesta av dem sedan skolan startade sin verksamhet. Standardrummen bokas från och med söndagen innan den första kursdagen fram till lördagen efter sista kursdagen.

I Barcelona erbjuder vi följande boendealternativ:
Delad lägenhet (inom gångavstånd)
Värdfamilj

Delad lägenhet (inom gångavstånd)
De fullt utrustade lägenheterna delas normalt med yrkesarbetande spanjorer eller studenter. Alla lägenheter ligger inom 25 minuters avstånd från skolan till fots. Det finns gratis Wi-Fi I alla lägenheterna. Eleverna har ett eget rum med alla standardbekvämligheter: en enkel- eller dubbelsäng, garderob, bord, stol, etc. Vardagsrum, kök och badrum delas med de andra inneboende. Det här är ett utmärkt alternativ om du vill bo tillsammans med människor från andra kulturer. Vi erbjuder också möjlighet att bo på hotell, pensionat eller vandrarhem om du föredrar det. Priserna varierar beroende på säsong och önskad standard. Om du är intresserad av något av dessa alternativ kan vi informera dig om vilka alternativ som är lediga för närvarande.

Du kan boka antingen ett standardenkelrum, ett stort enkelrum eller ett dubbelrum. Standardenkelrummen har en enkelsäng medan de flesta av de stora enkelrummen har en dubbelsäng. Du har dessutom möjlighet att bo i lägenhet och kan då välja mellan ett enkelrum eller ett dubbelrum, båda med privat badrum.

Observera att reservationer för dubbelrum bara kan göras för två personer som reser tillsammans. Om du vill resa tillsammans med en kompis och dela lägenhet men bo I varsitt enkelrum är det I de flesta fall lätt att ordna. Kom ihåg att I så fall ange det när du fyller I bokningsblanketten.


Värdfamilj
Genom att välja att bo hos en värdfamilj får du uppleva gästfriheten hos en typisk spansk familj. Om du frågar oss är det ett av de bästa sätten att bekanta sig med den spanska kulturen. Tack vare eget rum och egen nyckel får du den ombonade hemmakänslan samtidigt som du behåller din självständighet. Tänk på att som gäst måste du följa de regler och rutiner som gäller i hushållet. Observera att en familj inte alltid är den "typiska" familjen, utan kan bestå av exempelvis en ensamstående mamma eller en frånskild kvinna med eller utan barn.

Halvpension inbegriper frukost och en hemlagad måltid per dag, medan frukostpension inkluderar enbart frukost. Alla värdfamiljer bor inom 25 minuters avstånd från skolan, till fots eller med buss. Sängkläder finns men du bör ta med egna handdukar.

Du kan boka antingen ett enkelrum eller ett dubbelrum. Reservationer för dubbelrum kan bara göras för två personer som reser tillsammans.© lingua - allmänna villkor -  broschyr -  kontakta - 
linguaschools spanska i barcelona -