kontakt  |   logga in  |  Välj sprĺk       
 
   Stay in Salamanca
   Alojamiento Salamanca
   Unterkunft Salamanca
   Verblijf in Salamanca
   Logement Salamanca
   Allogi a Salamanca
   Жилье в Саламанке
 
boka nu
spanien
san sebastian valencia
salamanca granada
barcelona malaga
madrid  
latinamerika
follow us
       
Boende i Salamanca
En vänlig atmosfär och en bekväm miljö är det som gör din vistelse riktig minnesvärd, därför gör vi allt vi kan för att skapa de bästa förutsättningarna för det. Vi väljer noga ut och besöker regelbundet varje bostadsvärd. Vi har samarbetat med de flesta av dem sedan skolan startade sin verksamhet. Standardrummen bokas från och med söndagen innan den första kursdagen fram till lördagen efter sista kursdagen.

I Salamanca erbjuder vi följande boendealternativ:
Delad lägenhet
Värdfamilj

Delad lägenhet
De fullt utrustade lägenheterna delas normalt med spanska studenter eller utländska språkstudenter. Eleverna har ett eget rum med alla standardbekvämligheter: en enkel- eller dubbelsäng, garderob, bord, stol, etc. Vardagsrum, kök och badrum delas med de andra inneboende. Det här är ett utmärkt alternativ om du vill bo tillsammans med människor från andra kulturer. Alla lägenheter ligger inom 15 minuters avstånd från skolan till fots. Sängkläder finns men du bör ta med egna handdukar.

Du kan boka antingen ett enkelrum eller ett dubbelrum. Reservationer för dubbelrum kan bara göras för två personer som reser tillsammans. Om du vill resa tillsammans med en kompis och dela lägenhet men bo i varsitt enkelrum är det i de flesta fall lätt att ordna. Kom ihåg att meddela detta när du fyller i bokningsblanketten.

Värdfamilj
Genom att välja att bo hos en värdfamilj får du uppleva gästfriheten hos en typisk spansk familj. Om du frågar oss är det ett av de bästa sätten att bekanta sig med den spanska kulturen. Tack vare eget rum och egen nyckel får du den ombonade hemmakänslan samtidigt som du behåller din självständighet. Tänk på att som gäst måste du följa de regler och rutiner som gäller i hushållet. Observera att en familj inte alltid är den "typiska" familjen, utan kan bestå av exempelvis en ensamstående mamma eller en frånskild kvinna med eller utan barn.

Halvpension inbegriper frukost och en hemlagad måltid per dag, medan helpensionsalternativet inkluderar frukost och två hemlagade måltider per dag. Alla värdfamiljer bor inom 15 minuters avstånd från skolan till fots. Sängkläder finns men du bör ta med egna handdukar.

Du kan boka antingen ett enkelrum eller ett dubbelrum. Reservationer för dubbelrum kan bara göras för två personer som reser tillsammans.
© lingua - allmänna villkor -  broschyr -  kontakta - 
 -