kontakt  |   logga in  |  Vlj sprĺk       
 
   Spanish Course Malaga
   Curso español Malaga
   Sprachkurse in Malaga
   Taalcursus in Malaga
   Cours Malaga
   Corsi Spagnolo Malaga
   Курсы в Малаге
 
boka nu
spanien
san sebastian valencia
salamanca granada
barcelona malaga
madrid  
latinamerika
follow us
       

Spanskkurser i Málaga

Kursschemat i Malaga är måndag till fredag året om. Det gäller lektioner på alla språknivåer. Undantaget är klasser för nybörjare. Om du aldrig läst spanska tidigare, se listan med startdatum för nybörjarkursen. Om du har läst spanska tidigare kan du börja läsa vilken måndag som helst under hela året (med undantag av helgdagar). Du kommer att ombes ange din språknivå vid bokning. Om du inte är säker, oroa dig inte. Innan kursstart får du göra ett språktest för att avgöra vilken nivå som passar dig.

Grupperna utformas efter elevernas språkliga kunskapsnivå. Du placeras alltså i en grupp med elever som språkligt befinner sig på samma nivå som du. Grupperna består av elever i alla åldrar och av olika nationaliteter, vilket vi tror skapar en intressantare och lärorikare studiemiljö.

I Malaga erbjuder vi följande kurser:

 >  20 timmar per vecka i grupp
 >  20 timmar per vecka + 5 ind. lektioner
 >  20 timmar per vecka + 10 ind. lektioner
 >  Förberedelsekurs inför DELE-examen
 >  20 individuella lektioner per vecka

Lektionens längd: 50 minuter
Individuell kurs: 50 minuter
Minimiålder: 16 år
Klassen: Grupper med 3 till 7 elever (max 9)
Startdatum och officiella helgdagar: Startdatum och officiella helgdagar
   
 

Spanskkurs - lektioner i grupp
Lektionerna är normalt på förmiddagen men under högsäsongen ibland även på eftermiddagarna. Intensivkursen omfattar antingen fyra lektioner (Intensiv 20) eller sex lektioner (Intensiv 30) per dag. På rasterna mellan lektionspassen kan eleverna ta en kaffe eller förfriskningar. Under lektionerna tränar du dina grammatikkunskaper, din vokabulär och din språkliga förmåga: tala, lyssna, läsa och skriva. Lektionernas kärna är kommunikation och de är utformade för att utveckla språket, göra det ledigare och mer exakt.

Klasserna i Malaga är små. Tack vare att elevgrupperna är små har läraren möjlighet att ge varje elev individuell hjälp och lektionstakten är intensiv. Förutom undervisning i spanska utgör studier i spansk kultur en väsentlig del av undervisningen.

Kombinationskurser i spanska
Vi börjar dagen med fyra grupplektioner i spanska (Intensiv 20) och efter ett kort lunchuppehåll fortsätter du med en privatlektion (Intensiv 20+5) eller två privatlektioner (Intensiv 20+10).

Du kan själv välja vad du ska studera under privatlektionerna. Du kan till exempel välja att fokusera på företagsspanska eller medicinska termer. Du kan även välja att lägga tonvikten på grammatiken eller på konversation för att få språket att flyta bättre. Eftersom de anpassas efter dina behov och din kapacitet lär du dig spanska snabbare om du väljer att ta privatlektioner. Det här alternativet rekommenderas för den som vill lära sig spanska men har begränsat med tid till sitt förfogande.

DELE examenskurs
DELE examenskurs förbereder dig inför Instituto Cervantes officiella DELE-examen. Du kan välja att göra examensprovet efter att du har avslutet kursen och om du blir godkänd får du det enda internationellt erkända certifikat som finns för det spanska språket. DELE examenskurs som förbereder dig inför examensprovet omfattar fyra lektioner per dag. Klasserna är små.

Examensprovet ingår inte i kurspriset och bör efterfrågas minst en månad i förväg. Du kan ta examensprovet vid tre tillfällen per år i Spanien eller i ditt hemland. Mer information om examensprovet hittar du på webbsidan för DELE-examen: diplomas.cervantes.es. Kontakta oss för mer information.

Spanskkurser med privatlektioner
Den individuella kursen skräddarsys helt efter dina personliga önskemål och målsättningar. Så om du letar efter en kurs i affärsspanska, redan har läst avancerad spanska men fortfarande kämpar med grammatiken eller vill fördjupa dig inom ett särskilt område rekommenderar vi att du provar vårt kursalternativ med privatlektioner.

Innan kursen startar bestäms din språknivå och lektionernas innehåll och en tidsplan läggs upp. Under kursens gång kan du lätt ändra och anpassa kursinnehållet tillsammans med din privatlärare.

Standardkursen för privatlektioner i spanska är Individuell 20, som omfattar fyra lektioner från måndag till fredag. Men eftersom privatkursen anpassas efter elevens önskemål är vi öppna för de flesta möjligheter och flexibilitet är nyckelordet. Kontakta oss för en prisoffert om du har planerat din egen kursplan.


© lingua - allmänna villkor -  broschyr -  kontakta - 
 -