kontakt  |   logga in  |  Vlj sprĺk       
 
   School in Valencia
   Escuela en Valencia
   Sprachschule Valencia
   Taalschool Valencia
   Ecole Valencia
   Scuola a Valencia
   Школа в Валенсии
 
boka nu
spanien
san sebastian valencia
salamanca granada
barcelona malaga
madrid  
latinamerika
follow us
       

Språkskola i Valencia

Linguaschools Valencia ligger alldeles intill Universidad de Valencia, nära Valencias gamla stadsdel. Det finns många barer och restauranger i området, men du kan även koppla av i en av de två stora parker som ligger precis runt hörnet. Skolan är av medelstorlek och hyser en väldigt vänskaplig atmosfär. Den är inhyst I en vacker byggnad med en palmträdgård där studenterna kan koppla av mellan lektionerna.
Kurserna på skolan I Valencia är CSN-berättigande, vilket alltså betyder att du som svensk student kan ansöka om lån från CSN för studier vid skolan.
Skolan grundades ursprungligen av en grupp lärare som brinner för att lära utländska besökare landets språk och kultur. Deras entusiasm blir tydlig så fort du kliver in genom dörrarna. Skolan är väldigt populär tack vare sina välutbildade lärare och dess starka relation till Valencias universitet. Här finns ett proffsteam av erfarna lärare som kan ge varje student det personliga stöd som hon eller han behöver för att lära sig spanska. Dessutom gör de alltid sitt bästa för att alla ska trivas under sin vistelse i Valencia och ger därför gärna tips och guidning till roliga och intressanta fritidaktiviteter.
linguaschools i Valencia

Visa större karta
 © lingua - allmänna villkor -  broschyr -  kontakta - 
 -