kontakt  |   logga in  |  Vlj sprĺk       
 
   Spanish Latin America
   Español Latinoamerica
   Spanisch Südamerika
   Spaans Zuid Amerika
   Amérique Latine
 
spanska kurser i latinamerika
boka nu
latinamerika
mexiko - guanajuato
costa rica - tamarindo
ecuador - montañita
peru - cusco
chile - santiago
argentina - buenos aires
spanien
follow us
       

Välkommen till linguaschools Latinamerika!

Linguaschools är en organisation som specialiserar sig på att erbjuda spanska språkkurser i de länder där det spanska språket talas. Linguas språkskolor håller hög kvalitet och finns i flera städer i Spanien och många olika länder i Latinamerika.

På den här sidan hittar du all information du behöver om våra aktuella kurser i Central- och Sydamerika. Informationen är indelad efter land; tryck på landet så hittar du all information om språkskolor, spanskkurser, olika typer av boende och priser där.

Linguaschools erbjuder kvalitetsundervisning i språkskolor med hjärtlig och tillmötesgående atmosfär och med nära och personlig kontakt mellan elever, lärare och andra anställda på skolan. Alla kurser hålls i små grupper med elever som befinner sig på samma språkliga nivå som du själv. På det sättet kan vi säkerställa att undervisningen matchar din språknivå.

För mer information, beställ en gratis nätbroschyr eller kontakta oss. Linguaschools team står redo att hjälpa dig hitta den kurs som bäst överensstämmer med dina behov och önskemål.

Vänliga hälsningar

linguaschools


© lingua - allmänna villkor -  broschyr -  kontakta - 
linguaschools språksresa -  linguaenglish study english abroad -