kontakt  |   logga in  |  Vlj sprĺk       
 
   Accommodation Cusco
   Alojamiento Cusco
   Unterkunft Cusco
   Verblijf in Cusco
   Logement Cuzco
 
boka nu
latinamerika
mexiko - guanajuato
costa rica - tamarindo
ecuador - montañita
peru - cusco
chile - santiago
argentina - buenos aires
spanien
follow us
       

Boende i Cusco

En vänlig atmosfär och en bekväm miljö är det som gör din vistelse riktig minnesvärd, därför gör vi allt vi kan för att skapa de bästa förutsättningarna för det. Vi väljer noga ut och besöker regelbundet varje bostadsvärd. Vi har samarbetat med de flesta av dem sedan skolan startade sin verksamhet. Standardrummen bokas från och med söndagen innan den första kursdagen fram till lördagen efter sista kursdagen. I Cusco erbjuder vi följande boendealternativ:
Studentboende
Värdfamilj

Studentboende
Språkskolan i Cusco har två studentboenden för skolans elever. Ett av dem finns i själva skolbyggnaden och den andra ligger på andra sidan gatan. Bägge ligger på bara tre minuters gångavstånd från Cuscos livliga centrum, torget Plaza de Armas.

Du har ett eget rum och delar vardagsrum, kök, badrum och terrass med andra studenter från hela världen. Det finns städpersonal i studentboendet och en kock som lagar frukost och lunch varje dag. Denna service är inkluderad i priset.

Det finns en tvättinrättning på skolan där du kan tvätta kläder till en låg kostnad. Du kan boka antingen ett enkelrum eller ett dubbelrum. Till skillnad från de flesta andra lägenhetsboenden går det dessutom att reservera ett dubbelrum för en person. I annat fall delar du rummet med en annan student av samma kön.

Värdfamilj
Om du väljer att bo med en peruansk familj kommer du garanterat att behandlas som en familjemedlem. Du får ett eget möblerat rum med allt du behöver och delar badrum och vardagsrum med resten av familjen. Frukost och lunch ingår. Du bor i ett hem med en gemytlig atmosfär där du dessutom får chansen att utveckla din spanska dagligen i samtal med familjens medlemmar.

Standarden på värdfamiljernas hem kan i svenska mått mätt te sig relativt enkel, men bekväm. En "värdfamilj +" innebär att bostaden har högre standard och fler bekvämligheter. Huset har rymligare rum och ofta en trädgård eller innergård.

Sängkläder finns men du bör ta med egna handdukar. Tvättning av kläder etc. ingår inte. I Cusco tar de flesta människor med sig tvätten till ett tvätteri. Det är både billigt och praktiskt. Alla värdfamiljer bor inom 20-30 minuters gångavstånd från skolan. Som längst är avståndet till skolan 45 minuter till fots och 15 minuter med taxi, vilket är billigt. Du kan boka antingen ett enkelrum eller ett dubbelrum. Reservationer för dubbelrum kan bara göras för två personer som reser tillsammans.


© lingua - allmänna villkor -  broschyr -  kontakta - 
 -