kontakt  |   logga in  |  Vlj sprĺk       
 
   Stay in Buenos Aires
   Alojamiento
   Unterkunft
   Accommodatie
   Logement
 
boka nu
latinamerika
mexiko - guanajuato
costa rica - tamarindo
ecuador - montañita
peru - cusco
chile - santiago
argentina - buenos aires
spanien
follow us
       

Boende i Buenos Aires

En vänlig atmosfär och en bekväm miljö är det som gör din vistelse riktig minnesvärd, därför gör vi allt vi kan för att skapa de bästa förutsättningarna för det. Vi väljer noga ut och besöker regelbundet varje bostadsvärd. Vi har samarbetat med de flesta av dem sedan skolan startade sin verksamhet. Standardrummen bokas från och med söndagen innan den första kursdagen fram till lördagen efter sista kursdagen.

I Buenos Aires erbjuder vi följande boendealternativ:
Delad lägenhet
Studentboende
Värdfamilj
Inneboende, självservering

Delad lägenhet
De fullt utrustade lägenheten delas med andra språkstudenter och ibland (unga) argentinare Eleverna har ett eget rum med alla standardbekvämligheter: en enkel- eller dubbelsäng, garderob, bord, stol, etc. Vardagsrum, kök och badrum delas med de andra inneboende. Det här är ett utmärkt alternativ om du vill bo tillsammans med människor från andra kulturer. Alla lägenheter ligger inom 30 minuters avstånd från skolan, till fots eller med buss. Sängkläder finns men du bör ta med egna handdukar.

Du kan boka antingen ett enkelrum eller ett dubbelrum. Reservationer för dubbelrum kan bara göras för två personer som reser tillsammans. Om du vill resa tillsammans med en kompis och dela lägenhet men bo i varsitt enkelrum är det i de flesta fall lätt att ordna. Kom ihåg att meddela detta när du fyller i bokningsblanketten.

Värdfamilj
En värdfamilj erbjuder trevligt sällskap, hemtrevligt boende och en chans till kulturellt utbyte under din vistelse i Buenos Aires. Alla familjer bor i Buenos Aires bättre kvarter. Observera att en familj inte alltid är den "typiska" familjen, utan kan bestå av exempelvis en ensamstående mamma eller en frånskild kvinna med eller utan barn. Om du frågar oss är värdfamilj den bästa boendeformen om du vill uppleva den argentinska kulturen.

Tack vare eget rum och egen nyckel får du den ombonade hemmakänslan samtidigt som du behåller din självständighet. Du delar alla gemensamma utrymmen som om du var en del av familjen. Tänk på att som gäst måste du följa de regler och rutiner som gäller i hushållet. Halvpension hos värdfamilj inbegriper frukost och en hemlagad måltid per dag. Värdfamiljerna bor inom 30 minuter från skolan, till fots eller med kollektivtrafik. Sängkläder finns men du bör ta med egna handdukar.

Du kan boka antingen ett enkelrum eller ett dubbelrum. Reservationer för dubbelrum kan bara göras för två personer som reser tillsammans.


© lingua - allmänna villkor -  broschyr -  kontakta - 
 -