kontakt  |   logga in  |  Välj sprĺk       
 
   Courses in Guanajuato
   Cursos en Guanajuato
   Kurse in Guanajuato
   Taalcursus Guanajuato
   Cours Guanajuato
 
boka nu
latinamerika
mexiko - guanajuato
costa rica - tamarindo
ecuador - montañita
peru - cusco
chile - santiago
argentina - buenos aires
spanien
follow us
       

Spanskkurser i Guanajuato

Kursschemat i Guanajuato är måndag till fredag året om. Det gäller lektioner på alla språknivåer. Du kan börja läsa vilken måndag som helst under hela året (med undantag av helgdagar). Du kommer att ombes ange din språknivå vid bokning. Om du inte är säker, oroa dig inte. Innan kursstart får du göra ett språktest för att avgöra vilken nivå som passar dig.

Grupperna utformas efter elevernas språkliga kunskapsnivå. Du placeras alltså i en grupp med elever som språkligt befinner sig på samma nivå som du. Grupperna består av elever i alla åldrar och av olika nationaliteter, vilket vi tror skapar en intressantare och lärorikare studiemiljö.

I Guanajuato erbjuder vi följande kurser:

> 20 timmar per vecka i grupp
> 25 timmar per vecka i grupp
> 20 timmar per vecka + 5 ind. lektioner
> 20 timmar per vecka + 10 ind. lektioner
> 20 individuella lektioner per vecka


De individuella lektionernas längd: 55 minuter
Privatlektionernas längd: 55 minuter
Minimiålder: 13 år
Gruppstorlek: 2 till 4 elever (max 5)
Helger: Klicka här för en lista över officiella helgdagar

Spanskkurser - lektioner i grupp
Lektionerna hålls normalt på förmiddagarna. Intensivkursen omfattar antingen fyra lektioner (Intensiv 20) eller fem lektioner (Intensiv 25) per dag. På rasterna mellan lektionspassen kan eleverna ta en kaffe eller förfriskningar på skolans terrass. Under lektionerna tränar du dina grammatikkunskaper, ditt vokabulär och din språkliga förmåga: tala, lyssna, läsa och skriva. Lektionernas kärna är kommunikation och de är utformade för att utveckla språket, göra det ledigare och mer exakt.

Klasserna i Guanajuato är små. Tack vare att elevgrupperna är små har läraren möjlighet att ge varje elev individuell hjälp och lektionstakten är intensiv. Förutom undervisning i spanska utgör studier i mexikansk kultur en väsentlig del av undervisningen. Du får också lära dig skillnaden mellan den spanska som talas i Mexiko och den som talas i resten av Latinamerika och i Spanien.

Gruppkurser + individuell spanskundervisning
Du kan också kombinera gruppkursen Intensiv 20 med privatlektioner, antingen en lektion (Intensiv 20+5) eller två lektioner (Intensiv 20+10) per dag. Du kan själv välja vad du ska studera under privatlektionerna. Du kan till exempel välja att fokusera på företagsspanska eller på medicinska termer. Du kan även välja att lägga tonvikten på grammatiken eller på konversation för att få språket att flyta bättre.

Eftersom de anpassas efter dina behov och din kapacitet lär du dig spanska snabbare om du väljer att ta privatlektioner. Det här alternativet rekommenderas för den som vill lära sig spanska men har begränsat med tid till sitt förfogande.

Spanskkurser med privatlektioner
Den individuella kursen skräddarsys helt efter dina personliga önskemål och målsättningar. Så om du letar efter en kurs i affärsspanska, redan har läst avancerad spanska men fortfarande kämpar med grammatiken eller vill fördjupa dig inom ett särskilt område rekommenderar vi att du provar vårt kursalternativ med individuella lektioner.

Innan kursen startar bestäms din språknivå och lektionernas innehåll och en tidsplan läggs upp. Under kursens gång kan du lätt ändra och anpassa kursinnehållet tillsammans med din privatlärare.

Standardkursen för privatlektioner i spanska är Individuell 20, som omfattar fyra lektioner från måndag till fredag. Men eftersom privatkursen anpassas efter elevens önskemål är vi öppna för de flesta möjligheter och flexibilitet är nyckelordet. Kontakta oss för en prisoffert om du har planerat din egen kursplan.
© lingua - allmänna villkor -  broschyr -  kontakta - 
 -