kontakt  |   logga in  |  Vlj sprĺk       
 
   Spanish courses Cusco
   Curso español Cusco
   Sprachkurse Cusco
   Taalcursus in Cusco
   Cours Cuzco Perou
 
boka nu
latinamerika
mexiko - guanajuato
costa rica - tamarindo
ecuador - montañita
peru - cusco
chile - santiago
argentina - buenos aires
spanien
follow us
       

Spanskkurser i Cusco

Kursschemat i Cusco är måndag till fredag året om. Det gäller lektioner på alla språknivåer. Du kan börja läsa vilken måndag som helst under hela året (med undantag av helgdagar). Du kommer att ombes ange din språknivå vid bokning. Om du inte är säker, oroa dig inte. Innan kursstart får du göra ett språktest för att avgöra vilken nivå som passar dig.

Grupperna utformas efter elevernas språkliga kunskapsnivå. Du placeras alltså i en grupp med elever som språkligt befinner sig på samma nivå som du. Grupperna består av elever i alla åldrar och av olika nationaliteter, vilket vi tror skapar en intressantare och lärorikare studiemiljö.

I Cusco erbjuder vi följande kurser:

> 20 timmar per vecka i grupp
> 20 timmar per vecka + 5 ind. lektioner
> 20 timmar per vecka + 10 ind. lektioner
> 20 individuella lektioner per vecka
> 30 individuella lektioner per vecka


De individuella lektionernas längd: 55 minuter
Privatlektionernas längd: 55 minuter
Minimiålder: 16 år
Gruppstorlek: 2 till 5 elever (max 6)
Helger: Klicka här för en lista över officiella helgdagar

Spanskkurser - lektioner i grupp
Lektionerna hålls normalt på förmiddagarna. Kursen omfattar fyra lektioner per dag (Intensiv 20). På rasterna mellan lektionspassen kan eleverna ta en kaffe eller förfriskningar på skolans terrass. Under lektionerna tränar du dina grammatikkunskaper, ditt vokabulär och din språkliga förmåga: tala, lyssna, läsa och skriva. Lektionernas kärna är kommunikation och de är utformade för att utveckla språket, göra det ledigare och mer exakt.

Klasserna i Cusco är små. Tack vare att elevgrupperna är små har läraren möjlighet att ge varje elev individuell hjälp och lektionstakten är intensiv. Förutom undervisning i spanska utgör studier i peruansk kultur en väsentlig del av undervisningen. Du får också lära dig skillnaden mellan den spanska som talas i Peru och den som talas i resten av Latinamerika och i Spanien.

Gruppkurser + individuell spanskundervisning
Vi börjar dagen med fyra grupplektioner i spanska (Intensiv 20) och efter ett kort lunchuppehåll fortsätter du med en privatlektion (Intensiv 20+5) eller två privatlektioner (Intensiv 20+10).

Du kan själv välja vad du ska studera under privatlektionerna. Du kan till exempel välja att fokusera på företagsspanska eller på medicinska termer. Du kan även välja att lägga tonvikten på grammatiken eller på konversation för att få språket att flyta bättre. Eftersom de anpassas efter dina behov och din kapacitet lär du dig spanska snabbare om du väljer att ta privatlektioner. Det här alternativet rekommenderas för den som vill lära sig spanska men har begränsat med tid till sitt förfogande.

Spanskkurser med privatlektioner
Den individuella kursen skräddarsys helt efter dina personliga önskemål och målsättningar. Så om du letar efter en kurs i affärsspanska, redan har läst avancerad spanska men fortfarande kämpar med grammatiken eller vill fördjupa dig inom ett särskilt område rekommenderar vi att du provar vårt kursalternativ med privatlektioner.

Innan kursen startar bestäms din språknivå och lektionernas innehåll och en tidsplan läggs upp. Under kursens gång kan du lätt ändra och anpassa kursinnehållet tillsammans med din privatlärare.

Standardkursen för privatlektioner i spanska är Individuell 20, som omfattar fyra lektioner från måndag till fredag. Men eftersom privatkursen anpassas efter elevens önskemål är vi öppna för de flesta möjligheter och flexibilitet är nyckelordet. Kontakta oss för en prisoffert om du har planerat din egen kursplan.
© lingua - allmänna villkor -  broschyr -  kontakta - 
 -