kontakt  |   logga in  |  Vlj sprĺk       
 
   Spanish in Guanajuato
   Español en Guanajuato
   Sprachreise Mexiko
   Spaans in Guanajuato
   L'espagnol Guanajuato
 
boka nu
latinamerika
mexiko - guanajuato
costa rica - tamarindo
ecuador - montañita
peru - cusco
chile - santiago
argentina - buenos aires
spanien
follow us
       

Studera spanska i Guanajuato

Valuta Mexikansk peso
Invånare 120.000
Temperatur Temperaturen ligger runt 20?C-24?C året om, men på natten kan det bli riktigt kallt.
Flygplats Leon, Mexico, BJX
Beskrivning Guanajuato är allmänt betraktat som Mexicos kulturhuvudstad. Staden ligger i centrala Mexico. Många av stadens kullerstensgator är reserverad för cyklar och fotgängare tack vare ett nätverk av underjordiska tunnlar under stadskärnan för bil- och busstrafik. Universitetet i Guanajuato har länge varit ett centrum för kunskap och kultur. Se en pjäs, lyssna på en symfoni eller konsert, eller gå på en föreläsning i någon av de berömda teatrarna. Den stora studentbefolkningen ger dessutom staden en livlig, bohemisk atmosfär. Några av lokalbefolkningens favoritnöjen är att utforska de eklektiska restaurangerna, de avkopplande caféerna eller stadens pulserande nattklubbar.
Sevärdigheter Valenciakyrkan, monumentet El Pípila på toppen av San Miguel, den enorma Kristusstatyn på toppen av kullen Cubilete och Museo de las Momías.
Finns att göra Guanajuatos universitet har en viktig plats i det lokala kulturlivet. Många kulturevenemang, som konserter, föreläsningar och teaterpjäser, organiseras här. Att besöka några av staden många barer och diskotek är ett måste.
Mer information http://en.wikipedia.org/wiki/Guanajuato© lingua - allmänna villkor -  broschyr -  kontakta - 
 -