kontakt  |   logga in  |  Vlj sprĺk       
 
   Learn Spanish Cusco
   Español en Cusco
   Sprachreise Cusco
   Spaans leren in Cusco
   L'espagnol Cuzco
 
boka nu
latinamerika
mexiko - guanajuato
costa rica - tamarindo
ecuador - montañita
peru - cusco
chile - santiago
argentina - buenos aires
spanien
follow us
       

Studera spanska i Cusco

Valuta Nuevo sol
Invånare 305.000
Temperatur Temperaturen ligger runt 20?C under dagen och på natten mellan 0?C och 7?C.
Flygplats Cusco har en flygplats, men internationella flyg landar i Lima. Du kan flyga från Lima till Cusco.
Beskrivning Cusco är en av de mest berömda städerna i detta fascinerande land. Cusco var politiskt och religiöst centrum när inkafolket härskade över ett rike som motsvarade romarriket i omfattning. Det forntida Cusco byggdes helt i sten och många av byggnaderna står kvar än idag. Inkafolkets kunskaper och skicklighet som stenmurarare gjorde det möjlighet att skapa arkitektoniska underverk som Machu Picchu, som brukar kallas den förlorade staden, Koricancha, Solens tempel och många andra fantastiksa platser. Själva Cusco byggde inkafolket i formen av en puma, där huvudet utgjordes av Sacsayhuaman, stadens försvarsfort och ceremoniella hjärta. I Cusco har du möjlighet att prova på en mängd äventyrssporter som forsränning, bungyjumping, skärmflygning, terrängcykling, kajak, vandring, klättring, ridning och ballongflygning. Cusco har även ett spännande uteliv med massor av barer, pubar, restauranger och diskotek som alla har sin speciella karaktär. Cusco anses vara en av de säkraste städerna i Latinamerika. Här kan du studera och roa dig på fritiden och känna dig helt trygg.
Sevärdigheter Plaza de Armas, katedralen, inkapalatset Roca, Naturhistoriska museet, och det gamla inkafortet Sacsayhuamán som ligger på gångavstånd från Plaza de Armas.
Finns att göra Upplev utelivet kring Plaza de Armas eller besök den forntida inkastaden Machu Picchu, gör en utflykt till den Heliga dalen, paddla i forsarna i Urumbafloden, vandra längst inkaleden, m.m.
Mer information http://sv.wikipedia.org/wiki/Cusco© lingua - allmänna villkor -  broschyr -  kontakta - 
 -